Tilmeld nyhedsbrev

Indenrigs- og Boligministeriet udsender regelmæssigt nyhedsbreve om ændringer i budget- og regnskabssystemet for kommuner samt budget- og regnskabssystemet for regioner. Nyhedsbrevene sendes til de personer, der har tilmeldt sig.

Indsamling og behandling af dine personoplysninger 

Indenrigs- og Boligministeriet benytter MailChimp til håndtering af nyhedsbreve.

Når du tilmelder dig et nyhedsbrev, gemmes din mailadresse derfor hos MailChimp.

Du kan når som helst afmelde dig Indenrigs- og Boligministeriets nyhedsbreve ved at følge det link, der indgår i et nyhedsbrev.

Hvis du ønsker indsigt i de oplysninger, som er registreret om dig i forbindelse med Indenrigs- og Boligministeriets nyhedsbreve, kan du skrive til MailChimp. Kontaktinformation til MailChimp findes på https://mailchimp.com/contact/. Du kan også skrive direkte til Indenrigs- og Boligministeriet.

Ved udsendelse af nyhedsbreve kan der anvendes såkaldt Open Tracking, hvilket bl.a. gør det muligt at se om et nyhedsbrev åbnes af modtageren, hvornår det åbnes, information om anvendt mailprogrammel, din lokation baseret på din IP-adresse (hvorfra nyhedsbrevet er åbnet eller mailserver) samt eventuel information om anvendte links i mailen. Oplysninger der ligeledes gemmes.

MailChimp er tilsluttet den såkaldte EU-U.S Privacy Shield ordning, og anvender datacentre, der kan være placeret i lande uden for EU og EØS. EU-Kommissionen har fastslået, at Privacy Shield ordningen sikrer et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau (databeskyttelsesforordningens artikel 45, stk. 1 og 3).

Indenrigs- og Boligministeriet har indgået en databehandleraftale med MailChimp. Du kan læse mere om MailChimp, MailChimps privacy erklæring samt MailChimps behandling af dine oplysninger på https://mailchimp.com/legal/

Se også Sådan behandler vi personoplysninger

 

Tilmelding til nyhedsbrev

Nedenfor kan du sætte hak ved et eller flere af vores nyhedsbreve for at komme på vores mailingliste. Når du har tilmeldt modtager du en mail, som du skal bekræfte. Herefter modtager du løbende nyheder fra os.

Nyhedsbreve

Ved tilmelding til nyhedsbrevet giver du samtidig samtykke til, at Indenrigs- og Boligministeriet indsamler og behandler oplysninger om bl.a. din mailadresse.